Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 NEW VENUE
Domotel Kastri

Alex Mari

CEO and Digital Marketing, Fennex, Adjunct Professor of Digital Marketing, and Digital Innovation Consultant

Alex Mari
Alex Mari

O Alex Mari είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Fennex που διαθέτει την πρώτη εφαρμογή augmented hearing, καθηγητής πανεπιστημίου και σύμβουλος σε θέματα Digital Innovation. Το 2017, ονομάστηκε ως ένας από τους 50 κορυφαίους MarTech influencers στον κόσμο.

Προηγούμενα διετέλεσε Global Director of Digital Marketing στη Sonova Group, Brand Manager στην Procter & Gamble, την AKQA και την TIM, ερευνητής στο BIT project στο UCLA και Ιδρυτής και CEO της BrandMate App.

Κατέχει MSc in Marketing από το University of Lugano και εκπαίδευση στο Digital Marketing από το SDA Bocconi.

Εστιάζει στο Marketing Innovation με εξειδίκευση στο Digital Marketing πεδία εστίασης τα εξής: digital transformation, marketing technology & automation, social media strategy and planning, online advertising, lead generation, content management.

Συμμετέχει συχνά ως ομιλητής σε συνέδρια με θέματα το digital marketing, όπως MarTech (Λονδίνο), Swiss eCommerce, MedTech Commercial Leaders (Ζυρίχη).

Σύνοψη Παρουσίασης
The Agile Digital (Marketing) Department

Η παρουσίαση διερευνά τον τρόπο που οι εταιρείες αξιοποιούν τα digital και τα social media για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους και να χτίσουν one-to-one σχέσεις με B2C και B2B πελάτες— αυξάνοντας τη στενή επαφή με τους καταναλωτές και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνδεθούν ο ένας με τον άλλο, ενώ, εσωτερικά, καταργούν τα silos για να κατακτήσουν μία 360° άποψη του καταναλωτή και να ευθυγραμμίσουν τις προτεραιότητες του brand experience σε όλα τα τμήματα.

Ομιλητές

Alan Grogan O Alan Grogan είναι Head of Data, Analytics and Intelligence στην Atos στη Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία. Η Atos είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία παροχής υπηρεσιών Data, Analytics και High Performance Computing.
Joanne Kachhia Με σημαντική εμπειρία ως αναλύτρια και manager, η Joanne Kacchia αξιοποιεί τα data για τη διαμόρφωση της επιχειρηματικής στρατηγικής και των marketing αποφάσεων- χρησιμοποιώντας reporting και analytics, εφαρμόζοντας μοντέλα predictive και βρίσκοντας συνεχώς νέους τρόπους για να «μεταφράζει» τα data σε πραγματικά, εφαρμόσιμα insights.
Alex Mari O Alex Mari είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Fennex που διαθέτει την πρώτη εφαρμογή augmented hearing, καθηγητής πανεπιστημίου και σύμβουλος σε θέματα Digital Innovation. Το 2017, ονομάστηκε ως ένας από τους 50 κορυφαίους MarTech influencers στον κόσμο.
Carlo Torniai Πολύπειρος manager με αριθμό ρεκόρ επιτυχημένων ομάδων σε software / data / analytics. Πιστοποιημένος Data Scientist με εμπειρία που εκτίνεται σε διάφορα πεδία Computer Science και Machine Learning.
Γιώργος Βεϊνόγλου Αναλυτής λογισμικού και διαχειριστής έργων σε ποικιλία software εφαρμογών, εστιάζει στην σχεδίαση και εφαρμογή προϊόντων τεχνολογίας και ολοκληρωμένων λύσεων σε διάφορα τμήματα αγοράς, καθοδηγώντας ομάδες υψηλών επιδόσεων.
Ανδρέας Γαλανής Ο Ανδρέας Γαλανής, είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και εξειδικεύεται σε θέματα διαχείρισης πελατών με την χρήση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων (CRM). Το ακαδημαϊκό υπόβαθρο του περιλαμβάνει πτυχίο MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ διαθέτει και και επιπλέον πιστοποιήσεις (ITIL κλπ).
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR